Toont alle 5 resultaten

Vintage horloges

Horloges zijn onmisbare modeaccessoires die een groot functioneel nut koppelen aan een esthetische waarde als tijdloos sieraad. Bij Vintage Jewellery Boutique heb je de keuze uit een grote collectie vintage horloges van exclusieve merken zoals Oris, Junghans, Rolex, Cartier en Patek Philippe. Dankzij het pre-owned karakter kunnen wij deze sieraden aanbieden tegen scherpe prijzen.

-56%
Oorspronkelijke prijs was: € 195,00.Huidige prijs is: € 85,00.
-56%
Oorspronkelijke prijs was: € 195,00.Huidige prijs is: € 85,00.
-56%
Oorspronkelijke prijs was: € 195,00.Huidige prijs is: € 85,00.
-56%
Oorspronkelijke prijs was: € 195,00.Huidige prijs is: € 85,00.

Vintage horloges kopen van de beste merken

Naast de hierboven genoemde topmerken bieden wij ook vintage uurwerken van iconische horlogemakers waaronder Omega, Chopard, Christiaan van der Klaauw en Audemars Piguet. Veel van de horloges in ons assortiment dragen het veelgeprezen Swiss Made-kwaliteitslabel en vallen op door een aantrekkelijke mix van hoogwaardig design en technologische betrouwbaarheid. Vintage horloges zijn altijd preloved ofwel pre-owned, wat betekent dat ze eerder met trots gedragen zijn. Deze voorgeschiedenis geeft extra kleur aan het sieraad dat jij een tweede leven schenkt en zorgt dat je minder betaalt voor een uurwerk dat zo goed als nieuw is doordat er vaak zeer zuinig mee is omgesprongen. Vanzelfsprekend bieden wij alleen horloges in topconditie aan.

Vintage horloges in uiteenlopende stijlen

Zoals elke serieuze horlogeliefhebber weet, zijn vintage horloges er in eindeloos veel soorten en maten. Van een sportief duikhorloge van Oris tot een elegante dresswatch van Junghans en van een gouden Rolex met geavanceerde functionaliteiten tot een exclusieve Patek Philippe met een door diamanten omringde wijzerplaat; bij ons vind je het perfecte uurwerk voor iedere gelegenheid. Een aanschaf via Vintage Jewellery Boutique verzekert je altijd van een authentiek horloge, dat met zorg is beoordeeld door beëdigd taxateurs en dat zijn waarde tot in lengte van jaren behoudt. Duurzaam zijn onze vintage horloges echter niet alleen door hun lange levensduur, maar ook doordat het hergebruik ervan natuurlijke grondstoffen bespaart en een circulaire toekomst ondersteunt.

Vintage horloges voor dames en heren online kopen

Een vintage horloge koop je bij Vintage Jewellery Boutique eenvoudig en snel in onze online webshop. Hierbij kun je niet alleen rekenen op een goede prijs, maar ook op directe verzending over de hele wereld. Ons ruime aanbod kent een mooie balans tussen dames- en herenhorloges, waardoor je bij ons altijd een passend en tijdloos geschenk kunt kopen voor jezelf of een ander. Zie je op deze productpagina een vintage horloge dat je eigenlijk wilt kopen? Sla dan nu je slag, want van elk pre-owned product hebben wij logischerwijs maar één uniek uurwerk op voorraad. Wil je een horloge liever passen voordat je het koopt? Dan ben je bij deze uitgenodigd voor een vrijblijvend bezoek aan onze winkel, waar wij je graag verder helpen en op maat adviseren over onze horloges.