Toont alle 22 resultaten

Vintage armbanden

Armbanden behoren tot de oudste sieraden ter wereld en hebben een sterke symbolische betekenis. Vintage armbanden zijn dan ook zeer geliefd om hun rijke historie en zijn bovendien uniek doordat er altijd maar één exemplaar van op voorraad is. Vintage Jewellery Boutique biedt een brede collectie vintage armbanden voor dames en heren uitgevoerd in goud, zilver en met fraaie edelstenen.

-17%
Oorspronkelijke prijs was: € 300,00.Huidige prijs is: € 250,00.
-11%
Oorspronkelijke prijs was: € 3.100,00.Huidige prijs is: € 2.750,00.
-22%
Oorspronkelijke prijs was: € 2.490,00.Huidige prijs is: € 1.950,00.

Vintage gouden of zilveren armband kopen

Steeds meer mensen kopen tegenwoordig gouden en zilveren vintage armbanden. Deze tijdloze sieraden zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar en draagbaar in nagenoeg elke setting. Met name een zilveren armband is zeer betaalbaar en nauwelijks aan fashiontrends onderhevig. Ook goud blijft echter altijd bijzonder en is verkrijgbaar in uiteenlopende goudtinten en karaten. Een vintage armband van goud of zilver is alleen al vanwege de relatief lage prijs een uitstekende aanschaf. Dit soort preloved sieraden is scherp geprijsd door het tweedehands karakter, maar verkeert over het algemeen nog in uitmuntende conditie. Dat geldt sowieso voor de armbanden bij Vintage Jewellery Boutique, die door experts aan strenge kwaliteitscontroles worden onderworpen.

Vintage armband met edelstenen kopen

Een vintage armband kan niet alleen opvallen door de vorm of gebruikte edelmetalen, maar ook door de waardevolle edelstenen waarmee het sieraad is ingelegd. Denk hierbij alleen al aan tot de verbeelding sprekende materialen zoals bloedkoraal, granaat, topaas, citrien, saffier en robijn, maar ook aan de koning onder de edelstenen – diamant! Dankzij de in-house kennis van gediplomeerde diamant- en edelsteendeskundigen vind je bij Vintage Jewellery Boutique alleen vintage armbanden met echte edelstenen. Met het kopen hiervan gun je deze eerder met liefde gedragen sieraden een nieuw avontuur en draag je een steentje bij aan een duurzaam hergebruik van de meest kostbare materialen die de natuur ons te bieden heeft.

Bijzondere collectie armbanden voor dames en heren

Vintage armbanden koop je bij Vintage Jewellery Boutique voor zowel dames als heren. Van een minimalistische zilveren schakelarmband voor heren tot een gouden en met diamant bezette armband voor dames; in ons ruime aanbod vind je altijd jouw gedroomde vintage sieraad. Dankzij onze gespecialiseerde inkoopafdeling bevat onze grote collectie ook veel bijzondere exemplaren. Heb je belangstelling voor een vintage armband op deze pagina? Sla dan direct je slag, want van vintage sieraden is zoals je weet altijd maar één exemplaar beschikbaar. Wij verzenden snel en wereldwijd bij online bestellingen, maar voorzien je ook graag van persoonlijk advies tijdens een vrijblijvend bezoek aan onze winkel. Je bent van harte welkom!