Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

Vintage kettingen

Kettingen zijn al sinds mensenheugenis mateloos populaire sieraden bij zowel dames als heren. Deze rijke geschiedenis komt terug in de prachtige vintage kettingen bij Vintage Jewellery Boutique, die een eigen verleden hebben en volledig uniek zijn. In onze gevarieerde collectie vind je vintage kettingen in de meest uiteenlopende stijlen en uitgevoerd in goud, zilver of met edelstenen.

-23%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.875,00.Huidige prijs is: € 1.450,00.
-51%
Oorspronkelijke prijs was: € 1.275,00.Huidige prijs is: € 630,00.
-13%
Oorspronkelijke prijs was: € 4.450,00.Huidige prijs is: € 3.850,00.
-19%
Oorspronkelijke prijs was: € 525,00.Huidige prijs is: € 425,00.
-25%
Oorspronkelijke prijs was: € 6.800,00.Huidige prijs is: € 5.100,00.
-33%
Oorspronkelijke prijs was: € 750,00.Huidige prijs is: € 500,00.

Vintage ketting van goud of zilver kopen

Het kopen van een gouden of zilveren vintage ketting is een goed idee voor iedereen die een stijlvol statement wil maken. Een collier in geelgoud of witgoud onderscheidt zich vaak door een kenmerkende klassieke allure, terwijl een zilveren halsketting sinds jaar en dag een betaalbare allrounder is die aansluit op werkelijk elke kledingstijl en gelegenheid. Het voordeel van een vintage ketting is bovendien dat het om een preloved sieraad gaat, wat betekent dat iemand anders het reeds met trots gedragen heeft. Dit biedt jou de kans om dit soort kostbare juwelen tegen een fractie van de originele prijs aan te schaffen, terwijl je bij Vintage Jewellery Boutique altijd verzekerd bent van een collier dat nog zo goed als in nieuwstaat verkeert.

Vintage collier: minimalistisch of met edelsteen

Een vintage ketting in goud of zilver kun je kopen in minimalistische stijl of juist met uitbundige edelstenen. Ben jij fan van de esthetische pracht en de symbolische betekenis van edelsteen? Kies in onze ruime collectie dan uit halskettingen met bijvoorbeeld een prachtige saffier, robijn of diamant. Al deze edelstenen zijn gegarandeerd echt dankzij strenge kwaliteitscontroles van onze deskundigen. Bij Vintage Jewellery Boutique koop je een vintage collier niet alleen in uiteenlopende edelmetalen en edelstenen, maar ook in tal van verschillende schakels. Denk alleen al aan de gourmet schakel, jasserson schakel, vossenstaart schakel en Venetiaanse schakel. Door te kiezen voor dit soort preloved kettingen met hergebruikte materialen draag je bij aan een circulaire toekomst.

Online vintage kettingen voor dames en heren

Schitterende vintage kettingen voor dames en heren koop je online snel en voordelig bij Vintage Jewellery Boutique. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische zilveren schakelketting voor heren of een gouden halsketting met kralen voor dames; bij ons slaag je dankzij een gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig assortiment altijd in je zoektocht naar het perfecte collier. Wil je online in onze webshop een vintage ketting kopen? Aarzel dan niet, want van elk uniek preloved sieraad hebben wij logischerwijs maar één exemplaar op voorraad. Bestel direct en profiteer van snelle wereldwijde verzending. Wil je een collier eerst met eigen ogen aanschouwen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel voor een vrijblijvend bezoek inclusief advies op maat.